Vigilo - grafisk profil | Garp Design
Vigilo utvikler løsninger som forenkler hverdagen og optimaliserer ressursbruken i barnehage og skole. Vigilo skulle gjennom en prosess med re-branding og merkevarebygging, og vi fikk oppdraget med å utvikle ny visuell identitet og konsept for selskapet. Konseptet skulle gjenspeile lekenhet gjennom bruk av primære former og sterke farger. Uttrykket er blitt formidlet videre på alle flater som nettsider, bekledning og messestands. Se den nylanserte nettsiden deres: www.vigilo.no
vigilo, messestand, messe, stand, visuell identitet, grafisk design, profil, logo
23197
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23197,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Vigilo – grafisk profil


 

KUNDEN:
Vigilo utvikler et system for kvalitetssikring, dokumentasjon og foreldrekommunikasjon samlet i et brukervennlig system. Løsningen forenkler hverdagen og optimaliserer ressursbruken i barnehage og skole.

 


 

OPPDRAGET:
Vigilo hadde allerede en etablert logo, men ønsket å oppgradere sin identitet. Vi fikk være med å utforme et konsept og ikke minst det grafiske uttrykket for dem.

 

Konseptet skulle gjenspeile lekenhet gjennom bruk av primære former og sterke farger. Uttrykket er blitt tatt i bruk på ulike flater som nettsider, bekledning og messestands. Design på stand er forøvrig også levert av oss i Garp.

 


 

KONTAKT GARP:

Senior designer

Øystein Olsen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 456 19 048
Epost: oystein@garpdesign.no

Tilbake til oversikt over jobber
Tags
grafisk profil, identitet, stand