VARD – Norshipping 2015


KUNDEN:

VARD er en av de store globale selskapene innen design og skipsbygging. Leverer spesialfartøy til bruk i offshore, olje- og gassektor, fiskerinæringen, produksjon, vedlikehold, utbygging i oljerelaterte næringer. Hovedkontoret er i Norge og selskapet har over 10000 ansatte.

 


KONSEPT:

VARD lanserte sitt nye innovasjonsprosjekt “A step forward” under årets messe. VARDs innovasjoner utvikles med vekt på sikkerhet, brukervennlighet, funksjonalitet, kostnadsoptimalisering og miljø. Garp Design utviklet standprosjektet i tett samarbeid med VARD og designbyrået Montaag. Konseptet er basert utfra VARDs nye design hvor trekkplaster og blikkfang var en helt nyutviklet skipsbro som for første gang ble vist på Nor-Shipping. Standarealet var på ca. 250 kvm fordelt over to etasjer og inneholdt bl.a. flere møterom, kjøkken, skipsbro og en fullskala skipslugar. Det ble presentert helt nyutviklet teknologi hvor Vard Electro viste en komplett integrert broløsning med full funksjonalitet, stoler, konsoller og navigasjonskontroller. Vard Accomodation presenterte det nyeste innen innredning og lugarløsninger som viste at med god design og funksjonalitet kan det bli hjemmekoselig, funksjonelt og komfortabelt, selv om en bor og jobber offshore. I tillegg presenterte de morgensdagens skipsdesign i form av en nesten 4 meter lang skipsmodell.

 

VARD ble under Nor-Shipping tildelt den prestisjetunge prisen for “Ship of the year”. Hans Majestet Kong Harald besøkte standen og tok seg god tid under besøket for høre om selskapets innovative design og teknologi løsninger.

 

Standprosjektet er Garp Design sitt største enkeltprosjekt noensinne, både med tanke på kompleksitet, areal og konstruksjon. I likhet med VARD tror vi i Garp Design også på å lage oppsiktsvekkende design med basis i funksjonalitet og brukervennlighet for å formidle budskap og treffe riktig målgruppe. Gjennom samarbeid gjør vi hverandre bedre. Gjennom samarbeid vil vi ta nye skritt fremover.

 


KONTAKT GARP:

Prosjektleder

Andreas Karoliussen

Telefon: +47 52 73 99 00

Mobil: +47 930 43 331

Epost: andreas@garpdesign.no

Tilbake til oversikt over jobber