Scoringsklubb - reklamefilm | Garp Design
Design, haugesund, messestand, messer, expo, expodesign, exhibition, stand, grafisk design, identitet, logo, konseptutvikling, konsept
23429
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23429,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Scoringsklubb – reklamefilm


 

KUNDEN:
Scoringsklubb AS ble etablert i juni 2016 og driver tjenesten scoringsklubb.no. Formålet til selskapet er å bygge opp en solid inntektskilde for lag og foreninger i Norge på tvers av idretter.


 

OPPDRAGET:
Som en smart og helt ny tjeneste for idettslag, hadde Scoringsklubb behov for å promotere seg og sitt produkt. Gjennom en prosess med oss valgte de å satse på en både underholdende og informativ reklamefilm – for visning på kundemøter og i sosiale medier. Uttrykket skulle være lekent og humoristisk, og vi valgte å animere fortellingen.

 

 

Veldig gøy oppdrag for oss, og gledelig å se at kunden har hatt god respons på filmen sin. Takk også til Vestbris for godt samarbeid!


 

KONTAKT GARP:

Mediegrafiker & Designer

Anne Grete Müller

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 994 09 333
Epost: annegrete@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber