Oasen - naturen flytter inn | Garp Design
Design, haugesund, messestand, messer, expo, expodesign, exhibition, stand, grafisk design, identitet, logo, konseptutvikling, konsept
22461
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22461,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Oasen – naturen flytter inn


 

KUNDEN:
Oasen Storsenter er et kjøpesenter med 70 butikker og serveringssteder, turistinformasjon og gratis parkering. Senteret er godt tilrettelagt for barnefamilier, med et bredt utvalg butikker, i tillegg til stort lekerom, som også er betjent hver lørdag. Oasen har spesielt bredt utvalg på gave- og interiørbutikker, mote og dagligvare.


 

KONSEPT:
I samarbeid med interiørarkitekt Merethe Strømmen fikk vi i oppdrag å forbedre interiør i fellesarealene og orienteringen på Oasen Storsenter. Målsettingen for prosjektet var å gi kundene en triveligere opplevelse på handleturen.

 

Navnet «Oasen», og senterets forhold til nærmiljøet og turområdet Norheimskogen ga grobunn for konseptet. Ved å å trekke inn elementer fra fra naturen som eik, naturstein, levende plantevegger og trær fikk senteret et mer moderne og varmere interiør, samt at det ble lettere å orientere seg.

 

På sentrale knutepunkter ble de indre landemerkene “Rasteplassen” og “Treet”etablert. Møtesteder der man kunne ta en kaffekopp eller en velforkjent pause. Orienteringsskilt ble laget med inspirasjon fra skilt i turløyper. Senteret fikk nye montre med orienteringskart der det i den grafiske utformingen ble det lagt vekt på å forenkle informasjonen. Til veggflatene ble det laget ulike løsninger for boards med kampanjer. Det ble også etablert utstillingsområder med nye montre og podier. Det hele utformet og gjennomført i tråd med konseptet, ned til minste detalj, naturligvis!

 


 

KONTAKT GARP:

Senior designer

Øystein Olsen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 456 19 048
Epost: oystein@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber