Gassco – ONS 2014


KUNDEN:

Gassco har som operatør ansvar for sikker og effektiv transport av gass fra norsk sokkel og skal være en ledende gasstransportør i Europa. Per idag har Gassco over 320 ansatte.

 


KONSEPT:

Gassco har siden 2004 vært representert på oljemessen i Stavanger (ONS) med egen stand. Messen er en av selskapets viktigste kanaler når det gjelder å bygge merkevare, profil og identitet. Under ONS 2014 hadde vi 100 kvm standareal å boltre oss på. Oppgaven var å videreføre “look and feel” fra Gassco standen på ONS 2012 – og da bygge på selskapets verdier og ønsker om fremstå som en pålitelig, trygg og ledende energi- og gasstransportør i Europa.

 

Ekte, kvalitet, innovasjon og stolthet. Stikkord vi la til grunn for arbeidet da vi designet en 2-etasjes åpen standløsning med lounge for møteaktivitet i 2. etasje med en god møteplass i 1. etasje. Løsningen innholdt spesialdesignet bardisk, spesialdesignet gassrørledningskart av skiferstein og tre – samt aktivitet i form av et egenutviklet digitalt kunnskapsspill. Målet var å skape oppmerksomhet og bygge stolthet blant de ansatte. Og vi ble lagt merke til.. I sterk konkurranse blant 1300 utstillere vant Gassco prisen “Best stand award” for stands over 50 kvm. på ONS 2014.

 


KONTAKT GARP:

Manager / Senior designer

Bernt Hilmar Jacobsen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 993 53 089
Epost: bernt@garpdesign.no

Tilbake til oversikt over jobber