DeepOcean kontorinnredning


 

KUNDEN: 
Deepocean er en leverandør av trygge, innovative tjenester og teknologier for subseaindustrien. Hovedkontor i Haugesund, med kontorer i UK, Holland, Brasil, Mexico og Singapore.


 

OPPDRAGET:
Kunden ønsket vi skulle hjelpe til på to områder ved deres nye kontorer; Spiseområdet og to møterom.

 

Ved spiseområdet ønsket de noe som skilte bord og stoler fra gangsonen med kontorer, samtidig som det ikke skulle stenge for lyset fra vinduene i spiseområdet. På møterommene ønsket de en oppgradering av vegger og et ønske om noe som reduserte støyen i rommet. De ønsket også noe som skilte de to møterommene fra hverandre.

 

Spiseområdet:
Vi har designet en reol ut fra et modulbasert system, som skiller spiseområdet fra gangsonen. Den avgrenser området, samtidig som lyset slipper gjennom.

 

Levende planter er med å skape et hyggelig spiseområde. Vi har brukt eikespiler hvor vi har frest logoen delvis inn som gjennomgangsdekor i prosjektet. Her er de brukt både i reolen og over kjøkkenskapene vi har levert. Fargen på veggen er valgt ut fra eksisterende farger hos kunden.

 

Møterommene:
Vi har brukt samme farge på veggen her som i spiseområdet. Spilene går igjen og er brukt på veggen både for dekor og for å bryte lyden i rommet. Vi har montert teppe på ene veggen for å dempe lyden og for å skille de to møterommene med farger.


 

Interiørarkitekt / expo designer

Veronica Hansen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 922 29 109

Epost: veronica@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber