Advokatene – kontorinnredning


 

KUNDEN: 
Advokatene Lea, Haavik, Helland & Falkeid er et av distriktets ledende advokatkontor og har drevet advokatvirksomhet siden 1990. Kontoret ligger sentralt i Haugesund sentrum og består i dag av åtte advokater/advokatfullmektiger og en kontorsjef.


 

OPPDRAGET:
Kontorfelleskapet skulle flytte inn i større lokaler sommeren 2019. Første oppdrag i den forbindelse ble å videreutvikle den sparsommelige grafiske profilen deres. Logoen deres ble i en egen prosess strammet opp, modernisert og tilført farge. Vi valgte å gå for en mørk blåfarge med innslag av messing for å signalisere verdier som lang tradisjon, pålitelighet og faglig tyngde. Fargene ble deretter brukt i interiørdesignet. Lokalet ligger i et bygg fra 80-tallet, og en del av grunnstrukturen på veggene var den tidstypiske sorten; stein i betong. Vi valgte å beholde dette som en fin kontrast til glass og stramme stålprofiler i sort. Vi valgte også å beholde en original teglsteinsvegg som dukket opp på et av kontorene ved riving.

 

Resepsjonsområdet var svært viktig for kunden, og vi designet en tilpasset disk som skulle kunne romme og skjule det meste av kontormateriell og maskiner. Disken ble laget i laget i en stram form, men Linoleumsbelegg på toppen av disken. svarte dørprofiler. Laget fargepaletter til de ulike kontorene. Material-pallett. Cognac-skinn går igjen.


 

Senior designer

Øystein Olsen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 456 19 048
Epost: oystein@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber