Archive

Sesongdisplay for Mani


 

KUNDEN: 
Mani er en landsdekkende skokjede som vet hva som kjennetegner høy produktkvalitet.


 

OPPDRAGET:
Mani deler sesongene i butikkene sine i Høst/Vinter og Vår/Sommer. Garp Design har designet displayet for Høst/Vinter 2020 som består av plakater og bannere i alle deres 23 butikker. Plakatene deler inn avdelingene for dame, herre og barn.

 

Sesongdisplayet har lang levetid i butikkene, så for å kombinere uttrykket til både høst og vinter måtte vi finne felles elementer som ble aktuelle for begge årstider. Bladene fra høsten er fremdeles i vakre jordtoner, mens vinteren tilfører de et frostig preg. Sammen skaper de en vakker palett som fint kombinerer både varme/kulde og farger som står i god kontrast og kombinasjon til hverandre. Fargene fanger også både det feminine og maskuline.

 

På med støvlettene folkens! Sjekk så mye fint de har her.


 

Senior Grafisk designer

Nina Maria Nordskog

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 930 88 087
Epost: nina@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber

Utstilling på Norsk Oljemuseum


 

KUNDEN: 
Gassco har som operatør ansvar for sikker og effektiv transport av gass fra norsk sokkel til Europa. Hos Norsk Oljemuseum i Stavanger kan du få kunnskap om hvordan olje og gass ble til for millioner av år siden, hvordan petroleum blir funnet og produsert og hva disse ressursene brukes til.

 


 

OPPDRAGET:
Gassco ønsket en utstillingsmodul som en permanent del at Norsk Oljemuseums utstilling. Denne utstillingen, med navnet «Nerver av stål», skulle fortelle den detaljerte historien om Gasscos imponerende nettverk av undersjøiske gassrør ut til Europa. Nettet har vokst fram gjennom mer enn 40 år, og akkurat nå ligger det rør på bunnen av Nordsjøen tilsvarende distansen Stavanger – Tokyo. Modulen inneholder et interaktivt kart over nettverket, en digital tidslinje, som kan manøvreres manuelt, og et digitalt kunnskapsspill. Daniel R. Kaldheim har levert funksjonalitet på det interaktive kartet og tidslinjen.


 

3D designer

Øystein Olsen

Telefon: +47 52 73 99 00
Mobil: +47 456 19 048
Epost: oystein@garpdesign.no

 

Tilbake til oversikt over jobber