Norshipping 2017 er vel overstått

Garp har levert messestands til Norshipping på Lillestrøm i år igjen. Det er alltid en omfattende prosess å gjøre alt fra idéarbeid og design, til ferdig bygget stand med alt av tekniske, digitale og praktiske løsninger. Ikke minst krever det gode prosjektledere som kan holde i trådene, og sørge for at et stort antall produsenter og håndverkere får gjort jobben sin – trygt, effektivt og i tide. Målet vårt er uansett at kunden skal komme til «ferdig dekket bord», for å kunne gjøre sin del av jobben som messedeltaker. Takk til Sjøfartsdirektoratet, Vard, Salt Ship Design, UniSea, Steinsvik og Sintef for spennende oppdrag og godt samarbeid!

Garp Design blir herre i eget hus og flytter til Karmsundgata 176

Garp Design satser i eget hus

Haugesunds Avis har fanget opp at vi er på flyttefot og skriver følgende i artikkelen: «Satser i eget hus og vil bli mer synlige. Garp Design hører til i sentrum, mener Bernt Hilmar Jacobsen. Nå får byrået adresse Karmsundgata. Det gule bygget ved Stadion huset lenge Glass og Låsservice. Nå har det fått nytt liv i vinduene. Inne i den tidligere eneboligen fra 1917 er det hektisk byggeaktivitet.
READ MORE

Garp Design leverer stand på CPhI 2016

Klar for CPhI 2016 i Barcelona

På farmasimessen CPhI 2016 i Barcelona er tempen høy i disse dager. Vi har et team på elleve personer til stede for å bygge messestands og serve våre kunder, Xellia og Vistin. Xellia er en kunde som har fulgt med oss i mer enn 20 år. Selv om uttrykket på standen endres mer eller mindre for hvert år, er det faktisk det samme standsystemet fra Octanorm de har benyttet hele tiden. Et godt eksempel på fornuftig gjenbruk der altså. Standen til Xellia er i år på hele 315 kvm. Det er den største enkeltstanden vi noensinne har levert. Da er det godt å kunne lene seg på flinke og erfarne underleverandører vi kan stole på når det gjelder montering.

Pakking av messestands hos Garp Design til Nor-shipping og ONS 2016

14 stands på 2 uker!

Travel start på høsten

Semitrailerne kommer på løpende bånd om dagen for å hente ferdigpakkede messestands til både Nor-Fishing i Trondheim og ONS i Stavanger. I løpet av de neste to ukene skal vi levere 14 stands for våre kunder. Det er bare å brette opp ermene, og glede seg over spennende oppdrag og god lagånd.

Lader opp…

Ferietiden er godt igang , og neste uke (uke 28) lader vi alle opp batteriene og holder kontoret stengt. Ha en riktig god sommer alle sammen!