Nye hoder – ny kompetanse!

Vi har fått nye medarbeidere som gir GARP helt ny ekspertise. Bli bedre kjent med dem her:

Christian Hovden Gade:


Christian 
er vår nye industridesigner, utdannet med en Mastergrad i Industriell design fra Aalborg Universitet. Han har designet alt fra kjøkkenutstyr for danske Vipp, til subsea-produkter for norsk oljerelatert næring, som Imenco og DeltaPump. Spisskompetansen har alltid vært idé-generering, konseptutvikling og design av det endelige produktet.

Om du har et produkt som trenger en oppgradering, eller en idé du trenger hjelp til at ta steget videre med, så er GARP klare til å hjelpe.

Ta gjerne kontakt med Christian på: christian@garpdesign.no


 

 Jørgen Freim:


Jørgen
er vår nye grafiske designer og fotograf. Han har også fagbrev innen førtrykk. Han jobbet i 10 år som typograf i Orkla avis på Østlandet, før veien gikk videre til Vestlandet og DHR Reklamebyrå. Der hadde han hovedfokus på annonser og redaksjonell produksjon for magasiner. De siste årene har han hatt stor lidenskap for foto. Han har opparbeidet en god portefølje med kommersiell foto, produktfoto og eventfoto.

Med profesjonell fotografering vil du kunne heve kvaliteten på markedsføringen din betydelig, og fremstå både lekrere, mer helhetlig og seriøs.

Ta kontakt med Jørgen på: jorgen@garpdesign.no