Messestand

Garp Design er spesialister innen messestands og standdesign. Vi tar oss av alt fra første blyantstrek til ferdig stand.

Spesialister på expo

Garp elsker god atmosfære. Våre designere er spesialister på design i rom. Ved å integrere sjelen til din bedrift i det du ønsker å formidle, skaper vi den optimale rammen for dine produkter og tjenester. Vi arbeider med kontraster i materialer, belysning, grafiske elementer og gimmicks. Ofte finner vi igjen elementer fra konsepter vi skaper i kundens eget markedsføringsmateriell – da vet vi at vi gjør mye riktig i forhold til visuell kommunikasjon.

 

Garp er bevisst behovene og oppgavene som skal løses. Vår jobb er å formidle kundens egne suksesshistorier og samtidig ivareta respekten for deres merkevare og integritet. Garp er kvalitet og kundefokus i praksis – dette ligger i bunn for alt vi gjør.

quote

Slik jobber vi

God kundedialog er avgjørende for et vellykket prosjekt. Dette danner utgangspunktet for utviklingen av et godt konsept der stor lidenskap, hardt arbeid og godt håndverk gir resultater som både vi og kunden er stolte av.

ikon_dialog3

DIALOG

ikon_ide

IDÈ

ikon_KONSEPT

KONSEPT

ikon_LIDENSKAP

LIDENSKAP

IKON_arbeid

HARDT ARBEID

IKON_HARDWORK

GODT HÅNDVERK