Garp design blir en del av Appex gruppen

Garp blir en del av Appex Gruppen

Appex Gruppen kjøper 55% av aksjene i Garp Design AS. Med det utvides gruppen med et nytt forretningsområde: Leveranse av messestands og utstillinger – såkalt EXPO.

– Vi trengte litt mer Garp i Appex, sier adm. dir. Tore Fremmersvik i Appex Gruppen med et smil. Nei, spøk til side, vi liker å jobbe med flinke folk og ser store synergier. Garp er et unikt designmiljø, helt i norgestoppen innen sitt område. Selskapet har vunnet flere priser for sine messekonsept, blant annet på oljemessen i Stavanger. Appex har på sin side tung digital kompetanse som Garp trenger i sine leveranser og i tillegg har vi Assist som kan bistå med salg. Derfor er dette vinn-vinn.

– Vi gleder oss over å ha fått Garp med på laget og ser fram til å kunne tilby enda flere spennende løsninger til våre gode kunder, sier Fremmersvik.

– Garp vil bestå som i dag og levere de samme tjenestene som før, men nå kan vi tilby våre kunder et bredt spekter av digitale tjenester og løsninger som en integrert del leveransene våre, sier Bernt Hilmar Jacobsen i Garp.

– Kundene etterspør mer og mer digitale og interaktive løsninger og sammen med Appex blir vi nå et større tverrfaglig miljø innen design, teknologi og utvikling. Mens Garp er spesialister på utstillingsdesign og «design i rom» har Appex ekstremt høy kompetanse på systemutvikling, multimedia og teknologi, derfor er dette en god match, sier Jacobsen.

Planen er å samlokalisere fagmiljøene i løpet av året, men først er det «business as usual» fram til oljemessen i Stavanger i august. Her skal Garp Design, som så mange år tidligere, levere flere omfattende messestands. I løpet av høsten flytter Garp Design opp til Appex i Deco-bygget på Raglamyr.

Garp leverer tjenester innen design og visuell kommunikasjon, fra idé/konseptutvikling til ferdig produkt. Selskapet jobber i hovedsak med messestands og utstillinger, både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Garp består av 9 dedikerte mennesker med allsidig fagkunnskap. Selskapet omsetter for 14 mill.

Appex Gruppen hjelper bedrifter med digitalisering. Sentralt i tjenestespekteret står digital kommunikasjon, web-og systemutvikling, drift av IT-systemer, leveranse av kontormaskiner og nå messestands og utstillinger (EXPO).

Appex Gruppen består av Appex, Assist og Garp. Gruppen omsetter for over 100 mill. og har 61 ansatte. Hovedkontoret ligger i Haugesund med avdelingskontorer i Oslo, Bergen og Odda.

For ytterligere informasjon: Tore Fremmersvik, telefon 982 17 647, e-post tore.fremmersvik@appex.no

eller Bernt Hilmar Jacobsen, telefon 993 53 089, e-post bernt@garpdesign.no.